Een strak blauwe hemel, lui in de zon liggen bij het zwembad van uw villa, genieten van een terrasje, uitgebreid golfen, lekker eten, heerlijke wijnen. Kortom… de ingrediënten voor een ideale vakantie in Zuid Frankrijk!

Villa_Frankrijk

Villa in Frankrijk

De Franse Riviera is ongetwijfeld de beroemdste kust van Europa. Vrijwel iedereen die de afgelopen honderd jaar iets heeft betekend, is door de knieën gegaan voor haar allure. Hier vierden koningen en courtisanes, filmsterren en miljonairs vakantie en rijkdom is er de norm. Voor velen is het op vakantie gaan naar een villa in dit exclusieve deel van Frankrijk een aantrekkelijke mogelijkheid.

De villa's van VillaSud

VillaSud is dé specialist in de verhuur van exclusieve vakantievilla’s in de Provence en de Côte d’Azur. Bij ons bent u verzekerd van een hoge mate van comfort, luxe en exclusiviteit. Bekijk ons aanbod van ca. 150 zorgvuldig geselecteerde villa´s van voornamelijk Nederlandse/Belgische eigenaren in Frankrijk.

Meer informatie over onze villa's in Frankrijk

U kunt op verschillende manieren een selectie maken uit ons aanbod van vakantievilla’s, of het volledige aanbod bekijken op de overzichtskaart. De foto’s en omschrijvingen geven u een eerste indruk van de villa. Heeft u een vakantievilla gevonden die bij uw wensen past, dan kunt u deze direct en snel online reserveren.

Wilt u meer weten over het huren van een bepaalde vakantiewoning of villa, neem dan vooral even contact met ons op. Wij verbinden u graag door met de medewerker die betreffende villa gezien heeft. Hij of zij kan u dan alles vertellen over het interieur en exterieur van uw vakantiewoning, maar ook over de ligging in plaats of landschap, etc. Wij wensen u de vakantie van uw dromen toe in Frankrijk!

Bekijk onze villa's in Frankrijk