VillaSud, wij vinden Zuid Frankrijk de mooiste plek op aarde!

VillaSud is actief sinds 1999 als specialist in de verhuur van luxe vakantievilla’s aan de Cote d’Azur en Provence. Ons portfolio bestaat uit luxe villa’s en appartementen en vertegenwoordigen wij voornamelijk Nederlandse en Belgische en enkele Franse, Engelse en Zwitserse eigenaren.

De eigenaren van de villa's die wij verhuren delen onze liefde voor Zuid Frankrijk. Dat ziet u terug in de architectuur, de sfeervolle luxe interieurs en het gebruik van mooie materialen. Zij willen namelijk dat u tijdens een luxe vakantie net zo geniet van hun huis als dat zij zelf doen. En met de meesten van hen heeft VillaSud al jarenlang een persoonlijk contact.

Wij bezoeken altijd alle villa's zelf en selecteren alleen de mooiste huizen voor onze website. Vrijwel altijd met een privé zwembad of op loopafstand van het strand. Anders gezegd, u vindt deze villa's doorgaans alleen bij VillaSud!

Bij elke villa vindt u een zeer uitgebreide beschrijving van wat u ter plekke aantreft. Onze passie voor luxe vakantievilla's proberen wij bovendien ook over te brengen met de vele mooie foto's, gemaakt door onze eigen fotografen

Ook inspireren wij u graag met actuele informatie over de leukste bestemmingen in de Provence, de Luberon en de Vaucluse. En natuurlijk ook over de Cote d'Azur. Tevens delen wij met u onze insidertips, die wij in de afgelopen 20 jaar in Zuid Frankrijk hebben verzameld. Op deze manier hoeft u niet lang te zoeken naar de leukste adresjes voor een geslaagde vakantie.

En met onze Zuid Frankrijk App heeft u al onze tips altijd bij de hand, op uw mobiel of iPad. Het enige wat u nog maar hoeft te doen is een luxe villa uitkiezen en in vakantiestemming komen!

Graag wensen wij u een fijne vakantie toe!

Jannine Hazenberg, Directeur VillaSud

____________________________________________________________________________________________________

Wij zijn enthousiast over VillaSud en over de aan ons toevertrouwde villa's. Graag delen wij onze kennis, ervaring en enthousiasme ook met u. Aarzelt u dus niet om contact met ons op te nemen! U kunt ons op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur telefonisch bereiken op +31 30 6910645. Of stuur een e-mail bericht via onze Contact Pagina. Wij nemen snel contact met u op.

Terug naar overzicht alle villa's