Uw villa in Zuid-Frankrijk verhuren?

Welkom!

Allereerst dank voor uw interesse in VillaSud. Erg leuk dat u overweegt om uw villa te gaan verhuren via VillaSud. 

VillaSud is met ruim 20 jaar ervaring in Zuid Frankrijk uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in België, Nederland en Duitsland op het gebied van verhuur van luxe vakantievilla’s. Ons portfolio bestaat uit ongeveer 250 luxe villa’s en vakantiehuizen. Wij vertegenwoordigen Belgische, Nederlandse, Duitse, Engelse en Zwitserse eigenaren.

Team VillaSud spreekt Nederlands, Engels, Frans en Duits. Wij bieden onze villa's aan via een per doelgroep cq land aangepaste website. Zo beheren wij de volgende webpagina's; www.villasud.be | www.villasud.nl | www.villasud.de en www.villasud.com.

Nichespeler

Wij zien ons zelf graag als een niche speler. Enerzijds omdat wij enkel actief zijn in een klein geografisch gebied; Provence & Côte d'Azur. Anderzijds door dat wij bewust kiezen voor kwaliteit. Wij zijn trots op ons mooie portfolio met luxe en exclusieve villa’s.

Elke door ons verhuurde villa wordt persoonlijk door een medewerker van Team VillaSud bezocht. Tijdens zo een bezoek praten wij graag met u over uw specifieke mogelijkheden. 

Wij vragen aan u geen exclusiviteit. Ook goed om te weten is dat alle reserveringen via VillaSud op aanvraag zijn. U bepaalt wie er in uw villa komt. Wellicht het allerbelangrijkste is dat wij voor onze eigenaren goede verhuurresultaten realiseren. Dit dankzij onze sterke marktpositie in Nederland en België en onze goede vindbaarheid in Google. Ook komen veel huurders graag ook voor een volgende vakantie terug bij VillaSud. 

Specialist

Villasud is Zuid Frankrijk. Ook Google ziet VillaSud “bijna” als een synoniem voor Zuid Frankrijk. Zoekt u in Google op de zoekterm “villa Zuid Frankrijk” dan vindt u VillaSud veelal op de 1e positie. Ook met andere belangrijke zoektermen staat VillaSud op positie 1 of 2. 

Wij zijn enthousiast over Zuid Frankrijk en over de aan ons toevertrouwde villa’s. Graag delen wij onze kennis, ervaring en enthousiasme ook met u.  Wij beschikken over lokale vertegenwoordiging in Zuid Frankrijk en kunnen uw villa bij wijze van spreke morgen bezoeken. Direct bellen met ons kantoor in Zeist, Nederland kan natuurlijk ook. Het telefoonnummer is +31 (0)30 6910 645. Of stuur een e-mail naar info@villasud.nl.

Graag tot ziens!

Anton Heinemans

Directeur VillaSud

 


Verder praten over verhuren via VillaSud?

Vul dan hieronder uw naam en telefoonnummer in. Dan nemen wij vandaag nog contact met u op.