Onbekommerd vakantievieren. Een zorgeloze vakantie betekent ook: zeker weten dat je goed verzekerd bent. Als klant van VillaSud bieden wij u de mogelijkheid om via ons de voor uw vakantie gewenste verzekeringen af te sluiten. Hiervoor werken wij samen met Europeesche Verzekeringen. 

Allrisk Annuleringsverzekering

Via VillaSud kan - in samenwerking met Europeesche reisverzekeringen - een kortlopende Allrisk annuleringsverzekering bij uw boeking worden afgesloten. De premie bedraagt 7,0%, vermeerderd met assurantiebelasting en poliskosten. 

Kijk op de website van Europeesche Verzekeringen voor meer uitgebreide informatie over de Allrisk Annuleringsverzekering. Hier kunt u ook de meest aktuele verzekeringskaart en polisvoorwaarden downloaden. 

Actueel: Annuleringskosten bij aangepast reisadvies verzekerd?

Indien u een Allrisk Annuleringsverzekering afsluit bij Europeesche Verzekeringen zijn annuleringskosten in veel gevallen tot 75% verzekerd. Hierbij gelden wel een aantal spelregels en voorwaarden. Op de website van Europeesche vindt u een Corona-update,  waarin u de antwoorden vindt op veelgestelde vragen.  

Wilt u een annuleringsverzekering afsluiten?

Wij raden u ten zeerste aan om bij boeking de dekking van uw doorlopende annuleringsverzekering te controleren. Check daarbij ook goed of er wel dekking is als u niet kunt reizen naar Zuid-Frankrijk vanwege reisbeperkingen en/of negatieve reisadviezen.

Heeft u geen doorlopende verzekering of biedt deze onvoldoende dekking? Dan kunt u direct bij boeking of tot uiterlijk 7 dagen na ontvangst van uw reserveringsbevestiging via VillaSud een All-Risk Annuleringsverzekering afsluiten bij Europeesche Verzekeringen. U kunt dit telefonisch of per email aan ons doorgeven.

U ontvangt dan van ons een aangepaste reserveringsbevestiging, die tevens het bewijs is van uw annuleringsverzekering bij Europeesche Verzekeringen. De op deze reserveringsbevestiging vermelde premie is inclusief assurantiebelasting en poliskosten. U gaat bij aanvraag van deze verzekering akkoord met de verzekeringskaart en polisvoorwaarden van de Allrisk Annuleringsverzekering.

LET OP: Bij een geboekte reis, die korter duurt dan 3 maanden bedraagt de maximale verzekerbare reissom € 2.850,- per persoon. Bijvoorbeeld: u huurt met 4 personen een villa met een reissom van € 6.000.-. Uw maximaal te verzekeren reissom bedraagt dan € 11.400,-., dus u kunt uw volledige reissom een annuleringsverzekering afsluiten. Huurt u dezelfde villa met 2 personen? Dan kunt u maximaal tot een bedrag van € 5.700,-  een allrisk annuleringsverzekering afsluiten.

Heeft u vragen over de hierboven beschreven verzekeringen? Neem dan gerust contact met ons op.

Hier vindt u informatie over de klachtenregeling van Europeesche Verzekeringen.

De informatie op deze pagina is door ons zorgvuldig samengesteld en wordt zoveel mogelijk actueel gehouden. VillaSud BV heeft echter geen zeggenschap over de dekking/uitkeringen door verzekeringsmaatschappijen. Hiervoor verwijzen wij altijd naar de polisvoorwaarden, zoals vermeld op de site van desbetreffende verzekeraar. Wij bemiddelen uitsluitend in verzekeringen en ontvangen daarvoor provisie van verzekeringsmaatshappijen.