Wat is nu de leukste tijd om een villa te huren in Frankrijk? De Provence is op zijn mooist in de lente, als de bloemen hun heerlijke geuren verspreiden. Het kan echter nog wel eens koud zijn, want de mistral waait dan het hardst. De zomermaanden zijn zeker warm, met juli als hoogtepunt. De vlakten van de Valensole zijn dan blauw van de lavendel. Juli en augustus zijn ook de maanden van de muziekfestivals. In de herfst hullen de wijngaarden zich in een gouden kleur en worden de druiven geoogst. Vanaf december ligt er een deken van sneeuw over de bergen en zijn de hellingen het domein van skiërs. Maar zelfs in de wintermaanden kan aan de kust de zon tot 150 uur per maand schijnen. Ook in die periode kan het dus heerlijk zijn om een villa te huren in Frankrijk!

Villa_huren_Frankrijk


Landelijke villa of villa met zeezicht huren?

De in de Provence gelegen landelijk villa’s van VillaSud zijn doorgaans ruim opgezet en hebben meestal een grote tuin met diverse terrassen. Ze bieden u als huurder veel privacy en tonen een wijds uitzicht over de glooiende heuvels en wijngaarden van de Provence. Over het algemeen zijn ze zeer geschikt voor families en gezinnen met kinderen. Aan de Côte d’Azur treft u villa’s aan met adembenemend uitzicht over de middellandse zee en de baai van Saint Tropez. Bij VillaSud kunt u een villa huren langs de Franse kust van Nice en Cannes tot aan Saint Maxime en Saint Tropez.

Particuliere villa, luxe appartement of een villa op een domaine?

VillaSud biedt villa’s in Frankrijk te huur aan geschikt voor 2 tot 16 personen, particulier vrijstaand of op een domaine met meerdere vakantievilla’s rond een gemeenschappelijk zwembad en/of tennisbaan. Een domaine is ideaal voor meerdere gezinnen met kinderen, die dan met elkaar kunnen spelen, terwijl u toch van uw rust en privacy kunt genieten. In Cannes en omgeving vindt u bovendien diverse luxe appartementen die u via ons kunt huren.

Nu een villa huren in Frankrijk!

Wilt u meer weten over het huren van villa in Frankrijk? Neemt u dan vooral even contact met ons op. Wij helpen u graag bij het maken van uw selectie en geven persoonlijk advies. Zelf boeken kan natuurlijk ook; maak op basis van de uitgebreide beschrijvingen en foto’s op onze website een keuze uit ons aanbod en boek uw villa in Frankrijk direct online!

Bekijk ons aanbod villa's in Frankrijk