Leuke dagtrips in Zuid-Frankrijk

Evenals vorig jaar hebben we een vijftal dagtrips voor u geselecteerd. Zoekt u ontspanning, cultuur of natuur? In onze dagtrips zit voor elk wat wils. We wensen u een fijne vakantie aan de Cote d'Azur of in de Provence! 

1. Strand, cultuur en lekker eten, dat is Antibes!

Denk je aan Antibes, dan denk je in eerste instantie aan een mondaine badplaats met luxe villa's en een haven met imposante jachten. Maar vergis je niet, Antibes is een mooie stad... Lees meer.

2. Proef de perfecte rose

De Provence is een prachtig vakantieoord met een landschap van glooiende heuvels en wijngaarden, dichte bossen en veel pittoreske oude dorpjes vol charme. Daarnaast is de Provence ook een geweldige wijnstreek. Zeg je Provence, dan zeg je rosé!... Lees meer.

Proef de perfecte rose

3. Nice is meer dan zon, zee en strand!

Denk je aan Zuid-Frankrijk, dan denk je aan Nice. En dat is niet alleen vanwege de luchthaven Nice waar ieder jaar weer veel mensen aankomen om van een zonnige vakantie aan de Côte d'Azur te gaan genieten. ... Lees meer.

Nice is meer dan zon, zee en strand!

4. Ramatuelle: pittoresk plaatsje, prachtig strand, leuke beachclubs!

Op de 140 meter hoge Paillas-heuvel, midden op het schiereiland van Saint-Tropez, ligt het pittoreske plaatsje Ramatuelle. ... Lees meer.

Ramatuelle

5. Lavendel, hét symbool van de Provence!

Als je door de Provence rijdt zijn de oneindige lavendelvelden niet missen. Lavendel is dan ook hét symbool van de Provence. Lees meer.

Lavendel, hét symbool van de Provence!

Heeft u zelf een hele leuke dagtrip gedaan die u met ons wilt delen? Mail ons dan en stuur wat foto's mee; we gebruiken ze graag op onze website of facebook pagina!