Huur een luxe villa bij mooiste golfbanen in Zuid Frankrijk!

Aan de Côte d’Azur en in de Provence vindt u zonder twijfel de mooiste golfbanen van de wereld. Dit deel van Frankrijk biedt u misschien wel de beste combinatie van mooi weer, prachtige golf, en een schilderachtige omgeving. Met golfbanen verspreid over enkele van de meest mondaine steden van Europa, zoals, Cannes, Marseille, Toulon, Nice en Monaco, is dit zeker een inspirerend gebied. Waar u ook zit, u bent verzekerd van een uitgebreide keus aan goede golfmogelijkheden!

Wat is de beste tijd voor een golfvakantie in Zuid Frankrijk?

Eigenlijk bent u vrijwel altijd zeker van zon tijdens uw verblijf. Omdat het in de zomer vaak erg warm is, geven de meeste golfliefhebbers de voorkeur aan het voor- of najaar. Maar zelfs in de winter kan de zon tot 150 uur per maand schijnen. Ook dan kan het dus heerlijk zijn om te gaan golfen!

Meer weten over de golfbanen en greenfees?

Voor zowel de meest geoefende golfer als golfers met een nog beperkte golfervaring biedt Zuid Frankrijk een ruime keuze aan golfmogelijkheden. Zo zijn er golfbanen om te pitchen en putting greens.  De green fees zijn zeer vergelijkbaar met de rest van Frankrijk. Wilt u meerdere golfbanen in Zuid Frankrijk gaan ontdekken? Maakt u dan gebruik van de ‘Provence Golf Pass’. Deze is verkrijgbaar bij de meeste van de hieronder genoemde golfbanen.

Hieronder vindt u een overzicht van de bekendste golfbanen aan de Côte d’Azur en in de Provence: Barbaroux, Cannes Mougins , Cap Esterel , Cannes Mandelieu (old), Claux Amic , Esterel / Latitudes , Grande Bastide , Monte Carlo, Nice, Opio Valbonne, Riviera , Royal Mougins , Roquebrune , Saint Donat , Saint Endreol , Sainte Maxime , Taulane , Valescure , Sainte Victoria , Chateaublanc  , Digne les Bains , Fregate , Gap Bayard , Grand Avignon , La St Baume , Luberon , Marseille la Salette , Pont Royal , Provence Country, Servanes , Terre Blanche. Kijkt u ook eens op de websites van deze clubs!

Vrijstaande villa, luxe appartement of huizen op een domaine?

Via VillaSud huurt u snel en gemakkelijk luxe accommodatie  voor uw golfvakantie in Zuid Frankrijk, vlakbij de golfbaan van uw voorkeur. Met een wat grotere groep gaan golfen? Dan huurt u bij VillaSud een luxe, vrijstaande villa  geschikt voor 2 tot 16 personen. Of u huurt een mooi huis op een domaine met meerdere vakantievilla’s rond een gemeenschappelijk zwembad. Ideaal voor gezelschappen met meerdere stellen, die samen willen golfen in Frankrijk,  maar ook van rust en privacy willen. Op sommige golfbanen vindt u bovendien diverse luxe appartementen die u via ons kunt huren.  

Nu gaan golfen in Zuid Frankrijk!

Wilt u meer weten over luxe accommodatie in de buurt van golfbanen in Zuid Frankrijk? Neemt u dan vooral even contact met ons op. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze en geven persoonlijk advies. Zelf boeken kan natuurlijk ook; maak op basis van de uitgebreide beschrijvingen en foto’s op onze website een keuze uit ons aanbod en boekdirect online uw golfvakantie!