Huur een villa voor uw vakantie met familie en kinderen!

Met kinderen op vakantieVanwege de privacy en onafhankelijkheid is een vakantievilla vaak de perfecte keuze voor gezinnen en families met kinderen U hoeft geen rekening te houden met formaliteiten en vaste tijden voor ontbijt of diner, zoals in een hotel. Gewoon zelf ‘thuis’ heerlijk BBQ-en! Een kopje koffie als u daar zin in heeft. Of gezellig samen een glaasje wijn drinken op het terras bij uw ‘eigen’ zwembad. En wat is er leuker dan ‘s ochtends samen met de kinderen verse croissantjes halen bij de bakker?

Ook heeft u in een villa de ruimte, terwijl u toch gezellig samen bent. Zo kunt u een heerlijk ontspannen vakantie houden. En uw kinderen kunnen onbezorgd plezier maken, zonder dat ze daarbij anderen hinderen.

Alleen bij VillaSud: veel info over alle faciliteiten voor kinderen!

Op deze website staat bij elke villa bij het onderdeel ‘KIDS’  uitgebreid vermeld welke leeftijdsgroepen kinderen zijn toegestaan in de villa en wat er ter plekke aanwezig is voor kinderen. Kijk naar de aanwezige faciliteiten, zoals kinderstoelen, kinderbedjes, kinderwagens, speelgoed, babybadjes etc. Deze kunnen variëren per villa. Soms zijn er speeltoestellen, een pingpong tafel, jeu-de-boules- of tennisbaan. Ook kan het fijn zijn dat er satelliet TV is met Nederlandse kanalen en DVD-speler. Misschien wilt u een villa, die een zekere mate van privacy biedt voor de verschillende generaties familieleden. Dat is in het bijzonder voor grootouders of tieners te overwegen. Veel van onze villa's hebben aparte vleugels of cottages, zodat u gezellig ‘samen’ kunt zijn met de hele familie, maar ieder ook zijn eigen privacy heeft. 

Veiligheid kleine kinderen

Vraag naar de mogelijke gevaren in een villa, zoals trappen met open ruimtes tussen de treden of open trappen en grote niveauverschillen in de tuin. In vrijwel al ‘onze’ villa’s beschikt u over een privé- of gemeenschappelijk zwembad. In Frankrijk gelden er strenge regels voor de beveiliging van zwembaden. Alle zwembaden moeten beveiligd zijn met een alarm, rolluik of hek. Op onze site staat bij elke villa vermeld hoe het zwembad is beveiligd bij het onderdeel ‘KIDS’. Realiseert u zich echter dat geen enkele villa met zwembad veilig is voor kinderen. Zeker kleine kinderen (zonder zwemdiploma) moet u altijd in de gaten houden en bijvoorbeeld zwemvestjes laten dragen in en rondom het zwembad. Controleert u bij aankomst in uw villa altijd eerst of het alarm werkt en vraagt u aan de beheerder hoe u dit aan- en uitzet. 

Vraagt u het de specialisten van VillaSud!

Twijfelt u of de villa die u wilt huren wel geschikt is voor uw familie? Neemt u dan contact op met het VillaSud Team. Wij kennen de situatie ter plekke meestal goed en/of kunnen voor u navraag doen bij de eigenaar of beheerder. Belt u ons gerust: We regelen het graag voor u!