De Alpes-Maritimes is een Frans departement, gelegen in het zuiden van Frankrijk aan de Middellandse Zee. Het heeft ongeveer een miljoen inwoners. De populairste steden zijn Cannes en Nice. Het departement is genoemd naar de Zee-Alpen, een gebergte die hier in het grensgebergte van de Alpen gelegen is tussen Frankrijk en Italië. Een prachtig gebied om een vakantiehuis te huren, ideaal voor gezinnen met kinderen, cultuurliefhebbers en wandelaars, maar ook de zonaanbidder kan hier zijn hart ophalen.

Vakantiehuis_Alpes_Maritimes

De Alpes Maritimes – het Zuid Franse neusje van de zalm

Een vakantiehuis huren in de Alpes-Maritimes is uitermate geschikt voor wie een actieve vakantie wil afwisselen met een strandvakantie. Vlakbij de vakantiehuizen zijn uitgestrekte en ongerepte natuurgebieden voor eindeloze wandeltochten en vele rivieren voor kanotochten. U kunt prachtig wandelen langs wijngaarden en lavendelvelden. Karakteristiek zijn de oude Provençaalse dorpjes. Hetzelfde geldt voor de talloze goede restaurants, golfbanen en musea in dit gebied. En niet te vergeten de heerlijke stranden, gezellige haventjes en boulevards. Kortom, met een vakantiehuis in de Alpes Maritimes vindt u voor elk wat wils.

Een vakantiehuis van VillaSud

Bekijk ons aanbod van ca. 150 zorgvuldig geselecteerde vakantiehuizen (meestal Nederlandse/Belgische eigenaren) in de Vaucluse, de VAR en Alpes Maritimes. De vakantiehuizen van VillaSud zijn doorgaans van alle gemakken voorzien. Ze zijn comfortabel ingericht en bieden fraaie uitzichten over heuvels of de middellandse zee.

Het mooiste vakantiehuis in de Alpes Maritimes vindt u bij VillaSud!

VillaSud biedt u verschillende mogelijkheden om een selectie te maken uit ons aanbod van vakantiehuizen. Ook kunt u ons volledige aanbod bekijken op de overzichtskaart. De foto’s en omschrijvingen geven u een eerste indruk van het vakantiehuis. Heeft u een huis gevonden dat bij uw wensen past, dan kunt u deze direct en snel online reserveren. Bellen kan natuurlijk ook. Wij helpen u graag met persoonlijk advies. Veel plezier in uw vakantiehuis in de Alpes Maritimes!

Bekijk onze luxe vakantievilla's