De Alpes-Maritimes is een Frans departement, gelegen in het zuiden van Frankrijk aan de Middellandse Zee. Het heeft ongeveer een miljoen inwoners. De populairste steden zijn Cannes en Nice. Het departement is genoemd naar de Zee-Alpen, een gebergte die hier in het grensgebergte van de Alpen gelegen is tussen Frankrijk en Italië. Denkt u erover een villa te huren in dit prachtige deel van Zuid Frankrijk?

villa_alpes_maritimes

Villa in de Alpes Maritimes – Zuid Frankrijk op zijn best

Een villa huren in de Alpes-Maritimes is uitermate geschikt voor wie een actieve vakantie wil afwisselen met een strandvakantie. Vlakbij de villa’s zijn uitgestrekte en ongerepte natuurgebieden voor eindeloze wandeltochten en vele rivieren voor kanotochten. Adembenemend zijn de vele kleine weggetjes langs wijngaarden en lavendelvelden. Karakteristiek zijn de oude Provençaalse dorpjes, waarvan velen een bezoek waard zijn. Hetzelfde geldt voor de talloze goede restaurants, golfbanen en musea, die zich in dit gebied begeven. En niet te vergeten de heerlijke stranden, gezellige haventjes en bruisende boulevards. De mogelijkheden zijn ongekend.

Een villa van VillaSud

Bekijk ons aanbod van ca. 150 zorgvuldig geselecteerde villa´s (meestal Nederlandse/Belgische eigenaren) in de Vaucluse, de VAR en Alpes Maritimes. De villa’s van VillaSud zijn doorgaans van alle gemakken voorzien, zoals een privé-zwembad en een luxe keuken.

De mooiste villa in de Alpes Maritimes vindt u bij VillaSud!

U kunt op verschillende manieren een selectie maken uit ons aanbod van vakantievilla’s, of het volledige aanbod bekijken op de overzichtskaart. De foto’s en omschrijvingen geven u een eerste indruk van de villa. Heeft u een vakantievilla gevonden die bij uw wensen past, dan kunt u deze direct en snel online reserveren.

Wilt u meer weten over het huren van een bepaalde vakantievilla, vakantiehuis of vakantiewoning, neem dan vooral even contact met ons op. Wij helpen u graag met persoonlijk advies!

Bekijk onze luxe vakantievilla's