Een luxe vakantie in Zuid Frankrijk, wie wil dat niet? Van oudsher is de Côte d’Azur ‘the place to be’. Hier komen de “rich and famous” elkaar tegen bij Club 55 in Saint Tropez, vliegt u moeiteloos met een privéhelikopter van het vliegveld in Nice naar uw vakantiebestemming of laat u uw eigen jacht aanmeren in de haven van Cannes. Ook vindt u in Zuid Frankrijk toprestaurants in overvloed. Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig voor een luxe vakantie in Frankrijk.

Luxe_vakantie_Zuid_Frankrijk

Luxe vakantie in Zuid Frankrijk

Bent u op zoek naar een luxe vakantievilla in Zuid Frankrijk? Dan zit u goed bij VillaSud. VillaSud is dé specialist in de verhuur van luxe vakantievilla’s in de Provence en de Côte d’Azur. De villa’s van VillaSud zijn van alle gemakken voorzien, zoals een privézwembad en een luxe keuken. Het interieur is stijlvol en verzorgd, modern of in authentieke landelijke stijl. Een adembenemend uitzicht of een unieke ligging; dat is wat u mag verwachten van een luxe vakantie in Zuid Frankrijk.  

Van de Provence tot aan de Côte d’Azur – Frankrijk op zijn best

De in de Provence gelegen landelijk villa’s zijn doorgaans ruim opgezet en hebben meestal een grote tuin met diverse terrassen. Ze bieden u veel privacy en tonen een wijds uitzicht over heuvels en wijngaarden van de Provence. Over het algemeen zijn ze zeer geschikt voor families en gezinnen met kinderen. Aan de Côte d’Azur vindt u veelal luxe villa’s met adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee en de baai van Saint Tropez. Zeer geschikt voor liefhebbers van zon, zee en strand, maar ook voor actieve watersporters en golfers.  U ziet,een luxe vakantie in Zuid Frankrijk biedt voor elk wat wils.

Boek uw luxe vakantie in Zuid Frankrijk direct online!

Maak uw eigen selectie op onze website, of neem telefonisch contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen een keuze te maken uit ons aanbod. Heeft u een villa gevonden die bij uw wensen past? Dan kunt u deze direct online boeken. Wij wensen u een ontspannen vakantie toe in Zuid Frankrijk!

Zoek een luxe vakantievilla in Zuid-Frankrijk