De huizen van VillaSud in Zuid Frankrijk zijn doorgaans van alle gemakken voorzien, zoals een privé-zwembad en een luxe keuken. Het interieur is stijlvol en verzorgd, modern of in authentieke landelijke stijl. Veel van de huizen worden gekenmerkt door een adembenemend uitzicht of een unieke ligging.

Huis_huren_Zuid-Frankrijk

Zuid-Frankrijk – van de Provence tot aan de Côte d’Azur

De in de Provence gelegen landelijk huizen van VillaSud zijn doorgaans ruim opgezet en hebben meestal een grote tuin met diverse terrassen. Ze bieden u als huurder veel privacy en tonen een wijds uitzicht over de glooiende heuvels en wijngaarden van de Provence. Over het algemeen zijn ze zeer geschikt voor families en gezinnen met kinderen. Aan de Côte d’Azur treft u veelal huizen aan met adembenemend uitzicht over de middellandse zee en de baai van Sainte Tropez. VillaSud heeft huizen langs de kust van Nice en Cannes tot aan Saint Maxime en St Tropez.

Waarom een huis huren bij VillaSud?

Alle huizen uit het aanbod van VillaSud zijn persoonlijk door ons bezocht. Wij kunnen u dan ook garanderen dat de informatie over de vakantiehuizen op onze website overeenkomt met de werkelijkheid en helpen u graag bij uw selectie.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het huren van een bepaalde vakantiewoning, huis of villa van VillaSud in Zuid Frankrijk, neem dan vooral even contact met ons op. Wij verbinden u graag door met de medewerker die er geweest is. Hij of zij kan u dan alles vertellen over het interieur en exterieur van uw vakantiewoning, maar ook over de ligging in plaats of landschap, hoever het is naar de dichtstbijzijnde bakker etc. Besluit u een huis te huren via VillaSud, dan zal  doorgaans uw vaste contactpersoon bij ons worden. Dat werkt wel zo prettig.

Bekijk ons aanbod vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk