Houdt u van zon, zee en strand, in combinatie met luxe en comfort? Dan vindt u vast een passende villa aan de Zuid Franse kust, de Côte d'Azur. De Zuid Franse kust heeft zich sinds het begin van de 20e eeuw langzaam, maar gestaag tot het meest populaire toeristische gebied van Frankrijk ontwikkeld, met Nice als de grootste badplaats. Het is de ideale vakantiebestemming voor gezinnen, zonaanbidders, watersporters en golfliefhebbers.

Villa_aan_de_kust

Huur, verhuur of aankoop van de mooiste villa’s aan de kust

Bent u op zoek naar een villa aan de kust? Dan zit u goed bij VillaSud. VillaSud is namelijk dé specialist in de verhuur van exclusieve vakantievilla’s aan de kust. Wilt u een villa huren, heeft u zelf een villa die u wilt verhuren, of bent u op zoek naar een koopwoning aan de Zuid Franse kust, dan is VillaSud wellicht de juiste partner voor u!

Een villa van Nice tot aan Saint Tropez

Het zuiden van Frankrijk is een van de mooiste vakantieplekken ter wereld. Saint Tropez is wereldberoemd en dit oude havenstadje is nog zeer de moeite waard om te bezoeken. De kust tussen Frejus en Croix Valmer heeft schitterende brede zandstranden. De bekendste stranden vindt u bij Ramatuelle. Ook hier zijn vele vakantievilla’s te huur. Vooral rond Sainte Maxime en Les Issambres. Hier vindt u ook talrijke bekende golfbanen, zoals Beauvallon, Golfe Sainte Maxime, Saint Endreol.

Persoonlijk advies van VillaSud

Wilt u meer weten over het huren, verhuren of kopen van een bepaalde vakantievilla aan de kust van Zuid Frankrijk, neem dan vooral even contact met ons op. Wij helpen u graag met persoonlijk advies!

Bekijk onze villa's te huur aan de kust