Bent u op zoek naar een landelijk vakantiehuis in een prachtige deel van Zuid Frankrijk met haar pittoreske dorpjes? Dat belooft wat: romance in de Provence! De Provence ligt tussen de Middellandse Zee, het Rhônedal en Italië. Grote steden in het gebied zijn Marseille, Toulon en Aix-en-Provence. Samen met de Côte d’Azur vormt de Provence het meest populaire vakantiegebied van Frankrijk.

Landelijk_vakantiehuis

Een landelijk vakantiehuis in de Provence

De in de Provence gelegen landelijk villa’s van VillaSud zijn doorgaans ruim opgezet en hebben veelal een grote tuin met diverse terrassen. Ze bieden u als huurder veel privacy en tonen een wijds uitzicht over de glooiende heuvels en wijngaarden van de Provence. Over het algemeen zijn ze zeer geschikt voor families en gezinnen met kinderen. 

Een vakantiehuis huren bij VillaSud 

VillaSud selecteert voor u zorgvuldig de mooiste landelijk gelegen vakantiehuizen in de Provence. Alle vakantiehuizen uit het aanbod van VillaSud zijn persoonlijk door ons bezocht. Wij kunnen u dan ook garanderen dat de informatie over de vakantiehuizen op onze website overeenkomt met de werkelijkheid. 

Kies uw favoriete vakantiehuis en boek!

Op de pagina ‘Zoek uw villa’ op onze website kunt u in de filtermogelijkheden aangeven dat u op zoek bent naar een landelijke villa (ligging=landelijk). Vervolgens krijgt u een overzicht van de beschikbare vakantiehuizen. De foto’s en omschrijvingen geven u een eerste indruk van het huis. Heeft u een vakantiehuis gevonden dat bij uw wensen past, dan kunt u deze direct en snel online reserveren. 

Wilt u meer weten over het huren van een bepaald vakantiehuis, neem dan vooral even contact met ons op. Wij verbinden u graag door met de medewerker die betreffende villa gezien heeft. Hij of zij kan u dan alles vertellen over het interieur en exterieur van uw vakantiewoning, maar ook over de ligging in plaats of landschap, etc. Geniet van uw landelijke vakantiehuis in Zuid Frankrijk!

Zoek een landelijk gelegen vakantiehuis